11.6.07

Jornada gastronòmica i altres activitats

El diumenge 27 de Maig, a més de les eleccions locals, a Cornudella, es farà

Jornada gastronòmica d'arròs amb conill i degustació de cargols
Mercat d'artesania
Fira del vi

Resum de Premsa

07/05/07 – (El Punt ) - El nivell dels pantans encara no arriba a la mitjana dels últims anys tot i les pluges. La situació contrasta amb l'abundància de reserves de fa un any i no s'allunya el perill de més restriccions per la sequera. L'embassament de Siurana (Cornudella de Montsant) i Riudecanyes estan molt per sota del nivell de fa dotze mesos.
En el cas de la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre, les abundants pluges que han caigut riu amunt han aportat una situació gairebé igual que la d'ara fa un any. En el gran embassament de Mequinensa, el nivell actualment és del 90,54%, només 1,18 punts menys que fa dotze mesos.

------

11/05/07 – (El Punt) - L'oli d'oliva verge de la DO Siurana és el producte de la propera promoció que s'organitza al tren Joan Miró, que enllaça Barcelona amb París. Durant la primera quinzena d'aquest mes, el restaurant del tren disposa d'ampolles d'aquest oli que es produeix al Camp de Tarragona i la Ribera d'Ebre a cadascuna de les taules, juntament amb un fullet promocional.