11.6.07

Butlletí del 12 d'abril 2007

SUBVENCIO:

Cornudella de Montsant (Priorat) rebrà un ajut de 51.000 euros del Departament de Governació i Administracions Públiques per a la connexió dels dos dipòsits d'abastament d'aigua al municipi. Aquesta actuació millorarà la qualitat de l’abastament d’aigua de Cornudella, segons ha destacat el director general d’Administració Local, Carles Bassaganya. que es va traslladar el 4 d’abril al Priorat per visitar Cornudella de Montsant i Pradell de la Teixeta.
L’objectiu de la visita era tractar amb els alcaldes respectius temes relatius al Departament i, en el cas de Cornudella de Montsant, confirmar la viabilitat de la connexió dels dos dipòsits d’abastament.

A Cornudella de Montsant, el director general d’Administració Local va visitar el dipòsit d’aigua i el castell de Siurana, acompanyat per
l’alcalde, Josep Maria Castan. A Pradell de la Teixeta va visitar Cal Cabré i es va reunir amb l’alcalde, Jesús Josep Fusté.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
JESUS M. TIBAU, estrena Blog a Internet

L'adreça del nou bloc és http://jmtibau.blogspot.com/ i es titula Tens un racó dalt del món, en motiu del seu primer llibre publicat.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


07/4/08 – (Diari El Punt) – Aquest cap de setmana, coincidint amb les festes de la Pasqua, a Cornudella es van portar a terme les següents activitats:

Dissabte dia 7:
Pel matí, tirada social al plat, organitzada per la Societat de Caçadors de Cornudella de Montsant.
A les 17.30 h de la tarda, la IV Baixada de Trastes. Tot seguit, a la plaça de la Vila, piscolabis i entrega de premis.
A la nit, a la Renaixença, festa disco amb dj MA i amb la col·laboració de dj Miss Xutting.
Diumenge dia 8:
A primera hora de la tarda, al Parc Nou, es va celebrar el III Campionat de bitlles, organitzat per Jordi Juncosa i Jordi Anglès.

Els resultats de la 3ª Tirada de Bitlles de Primavera 2007, van ser:

Seniors Masculi
1er Agusti Pallarès
2n Quimet Bodro
3r Magí Carrión

Millor jugadora senior
Anna Carrión

Juniors
Millor jugador: Sergi Rocamora
Millor jugadora:Nuria Bargalló